Strandrestaurant De Waterreus geopend

Strandrestaurant De Waterreus geopend

Na maanden hard werken aan hun nieuwe onderkomen, hét eerste jaarrond strandrestaurant op Scheveningen, is De Waterreus dit weekend voor het eerst open. Spannende dagen dus voor de eigenaren Kim Ludovici en Steve Willeijns.

'We zijn nu nog onwijs druk om de laatste puntjes op de i te zetten, maar dit weekend gaan onze deuren open en beginnen wij vol vertrouwen ons jaarrond avontuur. We hopen dat er veel mensen komen sfeerproeven en met eigen ogen komen zien wat voor moois wij voor Scheveningen hebben neergezet', aldus Ludovici. Willeijns: 'We hebben gekozen voor een stoere en strakke uitstraling met een rustige huiselijke sfeer, waarin zowel de Noordzee als oud-Scheveningen zijn terug te vinden. Ik ben reuze benieuwd hoe onze gasten zullen reageren'.
Druk programma
De komende weken krijgt het dynamische echtpaar veel te doen. Zo krijgen ze volgend weekend liefdesgoeroe Cupido op bezoek. Het gehele weekend brengt hij De Waterreus, ter ere van Valentijn, in hogere romantische sferen. Op 15 april zal de officiële opening van De Waterreus plaatsvinden.