nieuws

‘Kijken naar nieuwe exploitatiemogelijkheden inpandige La Place’

Restaurant

Nu het doek is gevallen voor V&D, betekent dat ook dat de vestigingen van La Place in de voormalige warenhuizen op dit moment niet kunnen worden voortgezet. ‘Vanzelfsprekend zullen we kijken naar nieuwe exploitatiemogelijkheden voor deze La Place vestigingen’ , aldus het winkelbedrijf.

‘Kijken naar nieuwe exploitatiemogelijkheden inpandige La Place’

Supermarktconcern Jumbo, die La Place over heeft genomen, betreurt ten zeerste dat het niet is gelukt om een doorstart van de V&D-warenhuizen te bewerkstelligen. ‘Hiermee gaan veel banen verloren en komt er een einde aan een Nederlands retail-icoon.’

Vooralsnog krijgen alleen de externe vestigingen van La Place een nieuw bestaan. Een ‘zeer beperkte groep V&D-medewerkers’ zal de komende weken onder leiding van de curatoren de boedel van het warenhuisbedrijf afwikkelen.

Reageer op dit artikel