nieuws

Michelin een van de 10 sterkste merken van Europa

Restaurant

Best Brands, een Duitse onderzoek naar de sterkste merken van Europa zet Michelin in de top 10. Het onderzoek uitgevoerd in Duitsland, Frankrijk, Engeland, Italië en Spanje rangschikt het bandenmerk onder de 10 beste van Europa.

‘Dit onderzoekt onderstreept de betrouwbaarheid van Michelin bij consumenten en bedrijven’ zegt Anish K. Taneja, de sales director van Michelin voor Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland.  ‘ We zijn op de goede weg en zullen doorgaan met het centraal stellen van de behoeften van onze klanten.’

Het Best Brands onderzoek wordt al sinds 2004 uitgevoerd door met een groot aantal Duitse Mediabedrijven als Die Zeit, GfK Marktonderzoek en de zender Pro Sieben. Aan dit representatieve onderzoek, dit jaar in het teken van ‘Europa’, deden meer dan 5.000 personen mee.

Reageer op dit artikel