Moshik Roth kookt opnieuw in Holland Heineken House

Moshik Roth kookt opnieuw in Holland Heineken House

Chef Moshik Roth ** van restaurant &samhoud places in Amsterdam gaat opnieuw in de Olympic Club van het Holland Heineken House koken. 'Het belooft een menu te worden waarin &samhoud places-fans mijn signature zeker zullen herkennen.'

Na de Olympische Spelen van Londen in 2012 gaat het &samhoud places team nu naar Rio de Janeiro. Roth: ‘Het Holland Heineken House is een begrip, ook buiten Nederland. Het is een grote eer om weer bij te mogen dragen aan het Oranje gevoel. Fantastisch om weer een plek te mogen creëren waar sportliefhebbers samenkomen en kunnen verbinden terwijl zij genieten van een heerlijk diner’.

'Herkenning voor fans'

Roth zal een 3-, 4- en 5-gangen menu ontwikkelen dat dagelijks zal wisselen. Geïnspireerd door de Olympische Spelen en met een Braziliaans tintje hebben. 'Een mooie opgave', aldus de chef. 'De Braziliaanse keuken ligt me dicht aan het hart na een culinaire reis afgelopen jaar. Het belooft een menu te worden waarin &samhoud places fans mijn signature zeker zullen herkennen’, aldus de chef.

Gezocht: chef

Roth zal samen met zijn team in het Holland Heineken House koken van 4 t/m 21 augustus. Er wordt nog één chef gezocht om het team te versterken. Diegene maakt na afloop kans op een vaste aanstelling bij restaurant &samhoud places.