nieuws

Restaurant Yoepz Kip & Kreeft opent in Amsterdam

Restaurant

Na Yoepz Kip & Kreeft in Utrecht, opent het restaurant nu in Amsterdam. Het concept van dagelijks versbereide scharrelkip van de Portugese butterfly grill en Canadese hardshell kreeft a la plancha is succesvol.

Restaurant Yoepz Kip & Kreeft opent in Amsterdam

Vrijdag 26 februari opent Yoepz haar deuren in de Pijp. In het monumentale pand op het hoekje van het Cornelis Troostplein en de Ferdinand Bolstraat. Het voormalige schoolgebouw is met hulp van het Amsterdamse interieurbureau Cabana Interiors omgetoverd tot een stijlvolle mix van mediterrane- en industriële elementen.

Het menu
De gerechten bij Yoepz zijn natuurlijk de échte blikvangers. Op de kaart een variëteit aan gerechten met, hoe kan het ook anders, kip en kreeft in de hoofdrol. Bij uitstek gerechten die je met je handen eet. Daarom krijgen gasten de, in Utrecht inmiddels beroemde, Yoepz-slab voor tijdens het eten en staat er een grote wasbak klaar om je handen te wassen.  Liefhebbers van een lichtere lunch kunnen genieten van salades, soepen, wraps en broodjes. Ook voor de borrel zit je bij Yoepz meer dan goed. Naast een grote selectie speciaalbieren serveert Yoepz toegankelijke wijnen en Gin Tonics.

Reageer op dit artikel