nieuws

Topkoks bereiden KiKa-Diner in Zadkine Rotterdam

Restaurant

Zes topkoks, goed voor vijf Michelinsterren, gaan op 14 maart samen met leerlingen van Zadkine Horeca de keuken in om voor Kika een 6-gangendiner te bereiden voor 150 gasten.

Topkoks bereiden KiKa-Diner in Zadkine Rotterdam

Tijdens het diner is er een veiling en een loterij, waarvan alle opbrengsten ten goede komen voor KiKa. Het KiKa-Diner in Zadkine, het regionaal opleidingscentrum voor Rotterdam, is inmiddels volledig uitverkocht.

De chefs zijn René Tichelaar van De Gieser Wildeman (*), Fred Mustert van Restaurant Fred (**)  Gert Blom van Amarone (*), Mark Vaessen van The Harbour Club, Wim Serverein van Wereldmuseum (*) en Antoine Schweig van de Prins van Terbregge

Het bestuur van Foodclub is één van de initiatiefnemers van het KiKa-Diner 2016: ‘Wij zijn zeer trots dat wij maar liefst zes topkoks bij elkaar hebben weten te brengen, die zich 14 maart gaan inzetten voor KiKa. Reeds 150 mensen hebben een stoel gekocht voor het KiKa diner.’

 

 

 

Reageer op dit artikel