nieuws

Vondst parel legt restaurant geen windeieren

Restaurant

Een bezoek aan haar favoriete Italiaanse restaurant blijft de Amerikaanse Lindsay Hasz vermoedelijk nog lang bij. Ze vond tot haar verrassing een zeldzame paarse parel in haar eten, berichtte ABC woensdag.

Vondst parel legt restaurant geen windeieren

‘Het voelde alsof ik mijn tand bijna brak’, vertelde Hasz, die een hapje was gaan eten met haar echtgenoot. Omdat het behoorlijk donker was, zag ze aanvankelijk niet waar ze op had gebeten. ‘Maar toen ik beter keek, zag ik dat het rond en perfect was. Te perfect.’

De vrouw uit Issaquah is van plan een ketting te laten maken met de parel, die volgens een deskundige ongeveer 600 dollar (circa 544 euro waard) waard is. Ze hoopt dat het kleinood haar geluk zal brengen.

De vondst legt de eigenaren van het restaurant bepaald geen windeieren. Er zouden inmiddels gasten langskomen die vragen om het gerecht dat Hasz bestelde, in de hoop ook een parel te ontdekken. ‘Naar ons restaurant komen is alsof je de loterij wint’, grapte de eigenaresse.

 

Reageer op dit artikel