nieuws

Workshops en proeverijen tijdens ‘Smaakexpeditie Andalusië’

Restaurant

Saborpuro, importeur van Andalusische delicatessen en wijnimporteur Granada Wijnen organiseren de tweede Smaakexpeditie Andalusië. Deze vindt plaats op maandag 14 maart in restaurant De Mandemaaker in Spakenburg.

Workshops en proeverijen tijdens ‘Smaakexpeditie Andalusië’

De expeditie begint om 13.00 uur en staat  bol van workshops en proeverijen voor en door foodprofs.

Ricardo van der Zwet, Gault Millau Fromager van het jaar 2015, laat bezoekers smaaksensaties ervaren met zijn bijzondere combinaties van dranken en kazen. Bij Juan Palomar, wijnmaker van Bodega Dominio Buenavista proeven bezoekers zijn verrassende wijn van de inheemse Vijiriegadruif. Vanaf 18.00 kan worden aangeschoven bij het 3-gangen wijnmakersdiner van de hand van de chef-kok Michelle Vis van restaurant de Mandemaaker.

John van Veenendaal (agent Saborpuro en demokok) geeft een demonstratie ‘puur en eenvoudig koken’ in winkel en horeca.

Cecile van Berkum (Saborpuro) laat zien en proeven hoe een goed gekozen olijfolie de smaak van een gerecht kan ondersteunen.

Granada Wijnen presenteert haar wijnen uit haar assortiment voor 2016. Wijnmaker Juan Palomar (bodega Dominio Buenavista) komt speciaal voor deze smaakexpeditie naar Nederland.

Tijdens de parallelle workshops voor delicatessenwinkels en horeca horen bezoekers tips en trics over meer wijn en spijs verkopen in de winkel (Theo van Dongen, De Kaasspecialist Nieuwerkerk a/d IJssel) en op het terras (Cecile van Berkum).

Kosten voor deelname aan de smaakeditie zijn €49,95. Aanmelden kan via info@saborpuro.nl of 06-15462871.

Reageer op dit artikel