nieuws

24H Pressroom gastromarathon levert €40.000 op voor dance4life

Restaurant

Het was een drukte van jewelste. Van zondagmiddag 13 maart 12.00 uur tot maandagmiddag 14 maart 12.00 uur kookten 24 sterrenchefs non-stop tijdens ‘24h Pressroom’. Daarmee haalden zij €40.000 op Dance4life.

24H Pressroom gastromarathon levert €40.000 op voor dance4life

Michel van der Kroft (’t Nonnetje**), Dennis Kuipers (Vinkeles*) en Bobby Rust (Bridges*) beten het spits af. Ieder kookte een uur, drie gangen voor 40 couverts.

Om de drie uur kookten drie nieuwe sterrenchefs voor 40 nieuwe gasten in Pressroom, het restaurant van het INK Hotel Amsterdam.

Om 9 uur vanochtend startten Syrco Bakker (Pure C*), Lucas Rive (Lucas Rive*) en Sidney Schutte (Librije’s Zusje**) voor de laatste sessie.

Initiator en chefkok van het hotel, Tjitze van der Dam was heel tevreden, ‘Het regelen van de chefs was geen enkel probleem, zelfs last minute aanvullingen kregen we moeiteloos voor elkaar. Deze 24 uur was het een leuke georganiseerde chaos.’

Op de vraag of er volgend jaar weer een ‘24 hours’ komt antwoordt hij ‘ Misschien is eenmaal in de twee jaar een betere optie, het event vraagt wel heel veel van het hotel en de organisatie.’

Dance4life is een organisatie die samen met jongeren werkt aan een wereld zonder aids, ongeplande zwangerschappen en seksueel geweld.

> Tjitze van der Dam annuleert deal Dance4Life met Groupon

 

Reageer op dit artikel