nieuws

Angelique Schmeinck heropent Luchtballonrestaurant

Restaurant

Angélique Schmeinck gaat tussen april en september weer de lucht in met haar Luchtballon restaurant. Het is alweer het dertiende jaar dat in het zwevende restaurant, hoog boven Nederland, gekookt en gegeten kan worden.

Angelique Schmeinck heropent Luchtballonrestaurant

Angelique Schmeinck begon haar ‘Culiair’ al in 2003, waar ze niet alleen haar eten serveert, maar ook live kookt. Hierbij gebruikt ze de luchtballon als heteluchtoven. Nieuw dit seizoen is een luchtballon voor liefst 20 personen. Hiermee mikt Schmeinck op bedrijfs- en groepsfestiviteiten.

Ontbijt of diner

Een vlucht kan plaatsvinden met een vijfgangendiner tijdens zonsondergang, of een champagne-ontbijt bij zonsopgang. In de ballonmand is plaats voor 14 personen en hiervoor kunnen losse tickets besteld worden. De 20-personen ballon is alleen in z’n geheel te reserveren.

 

Reageer op dit artikel