nieuws

Brandweermannen eerste gasten na heropening door brand getroffen restaurant

Restaurant

Lokale en regionale brandweermannen waren de laatste personen die eind augustus vorig jaar het restaurant van de Kloosterhoeve in Harmelen verlieten. Daarom mogen zij nu als eerste weer naar binnen tijdens heropening op donderdag 24 maart.

Brandweermannen eerste gasten na heropening door brand getroffen restaurant

De overige zijn aansluitend welkom om een hapje en drankje te komen doen in het geheel vernieuwde restaurant.

Naast het geheel vernieuwde interieur, de indeling en de huisstijl is ook het concept aangepast en gericht op ‘delen’. Veel items op de kaart, van voor-, hoofd tot nagerecht, kunnen in kleine, middel of grote porties besteld worden. Tamara de Borst, winnaar van het RTL programma Topchefs, is er de chef-kok.

In 2014 maakte De Kloosterhoeve, een voormalig sterrestaurant, een nieuwe start. Het werd overgenomen door veertien lokale ondernemers. Doel van de ondernemers was het restaurant meer toegankelijk maken. Meer afgestemd op de omgeving zodat het een centrale ontmoetingsplek wordt in Harmelen’, liet destijds een woordvoerder namens de nieuwe eigenarengroep weten. In augustus van het vorige jaar verwoestte een brand een deel van het restaurant en vergaderruimte. Onderzoek van de brandweer wees uit dat de brand is aangestoken.

Reageer op dit artikel