nieuws

Dineren in een peeskamertje op de Wallen

Restaurant

Amsterdam krijgt er op 31 maart zeven bijzondere, tijdelijke restaurants bij. Gasten die deelnemen aan ‘Amsterdam Eet Uit’ kunnen die dag onder meer dineren achter het raam in een peeskamertje op de Wallen, of in de stuurhut van de pont naar Amsterdam Noord.

Dineren in een peeskamertje op de Wallen
villorejo / Shutterstock

Ook kan men uit eten in het draaiorgelmuseum, tussen de wassen beelden in Madame Tussauds, in een penthouse van een woontoren in aanbouw op de Zuidas, in de salon van een 100 jaar oude stoomboot en langs de lijn in de Amsterdam Arena.

Het eten in deze tijdelijke restaurants moet worden besteld met de smartphone. Online bezorgdienst foodora zorgt ervoor dat de gerechten op de bijzondere locaties worden bezorgd.

Amsterdam Eet Uit is een initiatief van foodora en creatief event & PR bureau Shoreditch.

 

 

Reageer op dit artikel