nieuws

Exclusieve voorpremière ‘Noma my perfect storm’ bij restaurant One

Restaurant

De film ‘Noma my perfect storm’ komt naar Nederland. Maandag 14 maart is bij restaurant One in Roermond een speciale voorpremière van de documentaire, die gaat over ‘het beste restaurant van de wereld’ en haar chef René Redzepi.

Exclusieve voorpremière ‘Noma my perfect storm’ bij restaurant One

De door Michelin met een ster bekroonde Nederlandse chefs Edwin Soumang van One in Roermond en Jan Marrees van Bretelli in Weert zorgen voor de culinaire invulling. Noma in het Deense Kopenhagen is volgens velen het beste restaurant van de wereld. Chef René Redzepi wordt door journalisten en critici geprezen om zijn creatieve gerechten. Het restaurant trekt gasten van over de hele wereld. Daartoe aangezet door nieuwsgierigheid en ontzag voor het wonder van de Scandinavische keuken, ook wel bekend als Nordic Cuisine.

Kijkje in keuken
De documentaire ‘Noma my perfect storm’ van Magnolia Pictures heeft het verhaal van Redzepi en Noma vastgelegd. De chef biedt een kijkje in zijn keuken, maar vertelt ook over de ontberingen die horen bij het runnen van een restaurant op het hoogste niveau en hoe moeilijk het is om dat niveau te handhaven.

Exclusief in Nederland
‘Noma my perfect storm’ is nog slechts een enkele keer eerder vertoond. Heel bijzonder is het dus dat maandag 14 maart een voorpremière plaatsvindt bij restaurant One in de ECI in Roermond. Voor de door Michelin bekroonde chefs Edwin Soumang van One in Roermond en Jan Marrees van Bretelli in Weert aanleiding deze exclusieve première van nog meer elan te voorzien. Zij zorgen voor de culinaire invulling van de avond met gerechten en hapjes op sterniveau. Restaurant One wordt geëxploiteerd door Edwin Soumang en Bethany DeLong. Jan en Patricia Marrees zijn de eigenaren van Bretelli in Weert. Beide restaurants zijn door Michelin bekroond met een ster en aangesloten bij restaurantvereniging JRE Nederland.

Kaarten bestellen
Voor een all-inprijs van 125 euro per persoon kun je een van de 137 kaarten bemachtigen.

Reageer op dit artikel