nieuws

Gerechten Villa la Ruche voor thuis

Restaurant

Marko Karelse, patron cuisinier van VIlla La Ruche in Voorburg gaat zijn gerechten ook bereiden voor mensen thuis. Hij heeft zich hiervoor aangesloten bij Gastronomie Thuis. Dit regionale platform levert culinaire gerechten en bijpassende wijn van de betere restaurants bij mensen thuis.

Gerechten Villa la Ruche voor thuis

Villa la Ruche is naast Papermoon uit Voorburg pas het tweede restaurant dat via Gastronomie Thuis haar gerechten uitlevert. Ook bijpassende wijnen zitten in het assortiment. 

De klant selecteert het restaurant van voorkeur en kiest uit de menu’s op papermoon.gastronomiethuis.nl of villa-la-ruche.gastronomiethuis.nl en kan zich laten adviseren door de sommelier voor een bijpassende wijn.

Online eten bestellen is niet nieuw, maar wel maaltijden van deze kwaliteit. Om dezelfde  ‘feel’ te creëren als in het restaurant staan bij de gerechten ook suggesties voor passende wijnen.

De klant hoeft thuis alleen nog maar wat kleine handelingen te verrichten als mooi op een bord schikken of het hoofdgerecht nog even 5 minuten in de oven opwarmen. Een handleiding met foto wordt meegeleverd.

Deliveroo

In Amsterdam is eind vorig jaar het internationale Deliveroo van start gegaan met het thuisbezorgen van eten van de betere restaurant. Recent is daar in Utrecht Foodora aan toegevoegd. Naast Utrecht is deze bezorgdienst ook actief in Amsterdam en Den Haag.

Reageer op dit artikel