nieuws

Jerry van der Pluijm stopt met Bord’O

Restaurant

Jerry van der Pluijm en Monique Rombouts sluiten hun restaurant Bord’O in Oisterwijk. Het blijkt niet mogelijk om het restaurant financieel gezond te krijgen, laten de ondernemers op Facebook weten. Van der Pluim runde hiervoor sterrestaurant De Molen in Kaatsheuvel, dit bedrijf ging in de zomer van 2014 failliet.

Jerry van der Pluijm stopt met Bord’O

Jerry van der Pluijm en Monique Rombouts maakten met Bord’O een doorstart nadat de zaak in december 2014 failliet ging onder de vorige leiding. Nu is de BV op 1 maart wederom failliet verklaard. 

Ze schrijven woensdag 2 maart op de Facebookpagina van Bord’O: ‘Tot onze spijt moeten wij u berichten dat wij de deuren hebben moeten sluiten van ons prachtige restaurant. Het bleek (voor ons) financieel niet mogelijk om Bord’O ‘gezond’ te krijgen.’

‘Wij hebben Bord’O op ‘de kaart’ gezet, prijzen gewonnen en binnen een jaar in de ‘Lekker 500’ binnengekomen en daar zijn wij trots op. Wij hebben de afgelopen weken alle opties bekeken en onderzocht om niet tot deze beslissing te hoeven komen, maar die mogelijkheden bleken niet afdoende. Dan blijft een realistische beslissing over, hoe moeilijk deze beslissing emotioneel ook is’

Wat er met de locatie van Bord’O, buiten het centrum, in de Oisterwijkse bossen, gaat gebeuren is niet bekend. 

Chef en collega Henri Brouwers die kort geleden hetzelfde overkwam reageert op Facebook ‘ Soms lijkt het er op dat sommige dingen niet mogen lukken. Houd moed en blijf geloven in jullie vakman/vrouwschap.’

Reageer op dit artikel