nieuws

Restaurant-tour Utrecht voor drukke ouders: Bier & Appelsap

Restaurant

Online Magazine Bier en Appelsap organiseert zaterdag 9 april haar eerste Restaurant Tour in Utrecht. Het magazine geeft tips om erop uit te gaan met kinderen, maar wil met deze tour ouders ook adviseren als het gaat om ‘een avondje met z’n tweeën.’

Restaurant-tour Utrecht voor drukke ouders: Bier & Appelsap

Bier en Appelsap geeft tips om met je kinderen op pad te gaan op het gebied van horeca, festivals, cultuur en natuur. Daarnaast is het, volgens de titel, ook belangrijk om leuke dingen te blijven doen met z’n tweeën. Met de gedachte in het achterhoofd dat het in een drukbezet leven niet eenvoudig is de leukste restaurantjes zelf te bezoeken, wordt de tour georganiseerd langs vijf restaurants in de stad.

Participerende restaurants

Maximaal 48 personen (24 duo’s) gaan na een gezamenlijke ontvangst in groepen langs een aantal restaurants voor het voor-, tussen- en hoofdgerecht. Hierna komt de groep weer bij elkaar voor het dessert en een afsluitende borrel. De restaurants die meedoen zijn: WT Urban Café & Kitchen, Amerikana, San Siro, Florent en The Colour Kitchen. Optioneel is de overnachting aansluitend bij Hotel-Restaurant Karel V.

Reageer op dit artikel