nieuws

Laatste kaarten Dance4Life-diner sterrenchefs via Groupon

Restaurant

De laatste kaarten van het marathondiner van 24 sterrenchefs voor Dance4Life worden via Groupon verkocht voor de helft van de originele prijs, 125 euro in plaats van 250 euro. Aan het diner werken chefs mee als Michel van der Kroft**, Bobby Rust*, Menno Post**, Jan Sobecki**, Soenil Bahadoer** en Sidney Schutte**.

Laatste kaarten Dance4Life-diner sterrenchefs via Groupon

DE ORGANISATIE HEEFT DONDERDAGAVOND 10 MAART BESLOTEN DE GROUPON-DEAL VOOR HET MARATHON-DINER TE ANNULEREN.

De chefs koken 24 uur lang in shifts van drie uur in restaurant Pressroom van het Ink hotel in Amsterdam. In een shift van drie uur serveren telkens drie topchefs een diner van negen gangen. 

Er zijn acht sessies met 40 couverts. Per persoon is de Groupon-prijs voor een stoel € 125 (normale prijs € 250). Gasten krijgen hiervoor negen gerechten geserveerd en wijn, thee/koffie, water, kaviaar en een glas Veuve Clicquot champagne bij aankomst. Ook van de Groupon-tickets gaat de volledige opbrengst naar het goede doel. 

Diverse shifts zijn uitverkocht, Groupon verkoopt met name de laatste diners in de nachtelijke uren. De organisatie heeft donderdagavond 10 maart besloten de Groupon-deal te annuleren.

De gastromarathon start op zondag 13 maart 2016 om 12:00 uur. Michelinsterren-chefs als Syrco Bakker, Lucas Rive en Maik Kuijpers staan in de startblokken om de klok rond te koken, en samen met artiesten als The Partysquad, Manuel Broekman & Geza Weisz, Dennis van der Geest, Girls Love DJ’s en Gerson Main hun bijdrage te leveren aan dit non-stop benefiet-evenement.

Initiatiefnemer en bedenker van deze gastronomische 24-uursactie is Tjitze van der Dam, de chef van Pressroom. Hij heeft inmiddels tientallen toprestaurants bereid gevonden om geheel belangeloos mee te werken aan deze benefietactie.

Reageer op dit artikel