nieuws

Librije’s Zusje trots op 10.000 volgers Instagram

Restaurant

Librije’s Zusje Amsterdam kreeg deze week de 10.000e volger op Instagram. Naar eigen zeggen zijn ze het eerste sterrenrestaurant in Nederland met zoveel volgers op het foto-platform.

Librije’s Zusje trots op 10.000 volgers Instagram

Het tweesterrenrestaurant onder leiding van chef Sidney Schutte in het Amsterdamse Waldorf Astoria hotel behaalde deze week de 10.000e volger op Instagram. Knap, want begin januari stond de teller nog op 5000. Volgens eigen telling is Librije’s Zusje het eerste sterrenrestaurant in Nederland met zoveel volgers op het sociale medium. Sommige sterrenchefs hebben op persoonlijke titel veel meer volgers en minstens één collegarestaurant komt in de buurt.

‘Het succes is grotendeels te danken aan de consequente en attractieve manier waarop restaurantmanager Sascha Speckemeier van Librije’s Zusje de volgers dagelijks laat meekijken met het team, vóór en achter de schermen’, laat het restaurant weten. ‘De likes en respons van over de hele wereld geven aan dat deze aanpak zeer gewaardeerd wordt.’

 

Reageer op dit artikel