nieuws

Ricardo van Ede nieuwe chef Carels Amsterdam

Restaurant

Chef Ricardo van Ede is sinds 1 maart chef-kok bij restaurant Carels in Amsterdam. Het Franse karakter van Carels komt terug in de menukaart waarin Van Ede zijn signature geeft aan de gerechten. ‘Zoveel mogelijk biologisch en en verantwoord.’

Ricardo van Ede nieuwe chef Carels Amsterdam

Ricardo van Ede heeft de afgelopen jaren zijn strepen onder meer verdiend bij restaurants als Neva, Ricardo’s in Odeon en Nevel. De afgelopen tijd werkte hij korte tijd bij restaurant Hoogendam, ook in de hoofdstad. Na een zoektocht heeft de chef-kok naar eigen zeggen nu een match gevonden met café-restaurant Carels.

Bijzondere bieren en wijnen

Op de kaart van Carels is er een grote diversiteit, van vlees tot vis, van gevogelte tot kaas. Er wordt met seizoensgebonden vis en groente gewerkt en uitsluitend gebruik gemaakt van diervriendelijk vlees. Om de smaakbeleving compleet te maken heeft Carels bijzondere bieren en een wijnkaart met speciaal betaalbare wijnen geselecteerd.

Bekijk hieronder een impressie van Carels en de creaties van Van Ede.

Reageer op dit artikel