nieuws

&samhoud places streetfood wordt Virtual Reality bioscoop

Restaurant

&samhoud media bouwt de begane grond van &samhoud places waar voorheen het streetfood concept was gevestigd om tot de eerste Virtual Reality bioscoop van Nederland

&samhoud places streetfood wordt Virtual Reality bioscoop

De begane grond van &samhoud places waar voorheen het streetfood concept was gevestigd is momenteel gesloten en wordt omgebouwd naar een Virtual Reality bioscoop. De eerste ter wereld!  Het concept komt  uit de koker van het &samhoud concern, namelijk &samhoud media. De bioscoop richt zich op Virtual Reality voor zowel consumenten als B2B.

Op de eerste etage blijft gewoon het restaurant @samhoud places, sinds eind 2012 in het bezit van twee Michelinsterren, van Moshik Roth en Salem Samhoud gevestigd. Of er plannen zijn voor een nieuwe streetfood vestiging op een andere locatie is nu nog niet bekend.

Reageer op dit artikel