nieuws

Twents ‘biergangenmenu’ in Het Ros van Twente

Restaurant 184

Chef-kok Ben Schulte van restaurant Het Ros van Twente stelt in samenwerking met de Twentse Bierbrouwerij een vier biergangenmenu samen. Voor het Twentse onderonsje gebruikt de chef onder meer het Twents Oerpils.

Twents ‘biergangenmenu’ in Het Ros van Twente

Het Ros van Twente, in het bezit van een Bib Gourmand, zet met het culinaire experiment het culinaire van de regio op de kaart. De Bieren van de Twentse Bierbrouwerij worden volgens chef Ben Schutte op een ‘creatieve en culinaire wijze verwerkt in een representatief vier biergangenmenu.’

Twents Oerpils

De samensmelting van bier en eten uit Twente bestaat onder meer uit een bieraperitief, bestaande uit een sorbet van tomaat en basilicum in Twents Oerpils. Tijdens het diner in het hotel-restaurant in De Lutte zal chef Ben Schulte de gerechten toelichten. Het bierdiner vindt plaats op donderdag 26 mei om 19.00.

Reageer op dit artikel