nieuws

Best scorende restaurants van de Restaurant Week

Restaurant 551

De Wintereditie van de Restaurant Week is 10 april geëindigd. Traditiegetrouw wordt er een top 10 van restaurants per regio gemaakt op basis van recensies van gasten. Deze restaurants openen hierna nogmaals hun deuren voor de Restaurant Week Winnaarseditie, dit jaar van 28 april tot en met 8 mei.

Best scorende restaurants van de Restaurant Week

De top 10 wordt gemaakt op basis van recensies die de gasten het restaurant geven na hun bezoek aan het restaurant. Hierdoor is er per regio te zien welk restaurant het beste scoort volgens de gasten die er tijdens de Restaurant Week zijn geweest. De restaurants in deze top 10 ontvangen een oorkonde van de organisatie en worden uitgenodigd om het succesvolle menu nogmaals te serveren.

Winnaars

In de top 10 van sterrenrestaurants scoort De Kromme Dissel (*) in Heelsum het hoogst met een 9,89. De steden in de Randstad zijn het drukstbezocht en hierdoor spande het om de eerste plaats. In regio Amsterdam is De Silveren Spiegel met een score van 9,8 als winnaar uit de bus gekomen. In de regio Rotterdam staat Drank & Spijslokaal Perron te Nieuwerkerk op nummer 1 en in de regio Den Haag is Allemansgeest te Voorschoten de winnaar.

Uitslagen

Vanaf vandaag zijn de uitslagen van alle regio’s te bekijken via de website van de Restaurant Week en is het mogelijk om te reserveren bij de winnaars van de Restaurant Week Wintereditie. Een driegangendiner is net als bij de reguliere editie te bestellen vanaf €27,50.

Reageer op dit artikel