nieuws

Chaos bij opening veganistisch restaurant

Restaurant 38

In Berlijn is dit weekend chaos ontstaan bij de opening van veganistisch restaurant de Dandy Diner. Er kwamen zoveel gasten af op de Facebook-uitnodiging ‘free burgers and booze’ dat de politie moest ingrijpen en de mensen dwingen de omgeving te verlaten.

Chaos bij opening veganistisch restaurant
Facebook

Het restaurant moest tijdelijk de deuren sluiten omdat het verkeer in de Karl-Marx-Strasse, een van de hoofdstraten in de wijk, ontregeld raakte. Binnen een half uur na opening stonden 300 man in de zaak en 500 gasten op straat.

‘Het is jammer dat het feestje zo snel afgelopen was’, zegt eigenaar Carl Jakob Haupt tegen de Duitse krant Bild. ‘Maar uiteindelijk ben ik tevreden. Het was de beste opening ooit.’

Reageer op dit artikel