nieuws

Gerechten tweesterrenrestaurant ‘aan huis bezorgd en opgediend’

Restaurant 617

Gerechten van tweesterrenchef Moshik Roth van &samhoudplaces kunnen sinds woensdag 20 april door bezorgservice Foodora aan huis worden bezorgd en opgediend. Een aantal fietskoeriers werd speciaal opgeleid om de restaurantbeleving aan huis te waarborgen.

Gerechten tweesterrenrestaurant ‘aan huis bezorgd en opgediend’
Het culinaire bezorgmenu bestaat uit diverse gerechten, van zwarte risotto met courgette, spinazie, bosui en aubergine tot miral eend met een lak van sake, soya en abrikoos en een jus van eend en kardemom.

Het wordt namelijk niet zomaar afgeleverd aan de deur, maar de fietskoerier brengt het eten op tafel, schenkt de wijn in en steekt een kaarsje voor de gast aan. De ervaring om thuis uiteten te kunnen wordt zo naar een nog hoger niveau getild.

Uitdaging

‘Voor een chef is het erg spannend om het afmaken en uitserveren van je gerechten volledig uit handen te geven. Maar wij houden wel van een uitdaging. Wij zien het als een mooie kans om onze gerechten met meer mensen te kunnen delen. Ik vind het fantastisch dat mensen nu aan hun eigen tafel en van hun eigen bord van mijn gerechten kunnen genieten’, aldus Roth.

Speciaal opgeleid

Vincent Hosman, Country Manager van foodora in Nederland: ‘Om de bezorging van Moshik zijn ‘meesterwerken’ zo optimaal mogelijk te verzorgen hebben we een aantal fietskoeriers speciaal opgeleid om de restaurantbeleving aan huis te waarborgen. Wij zijn waanzinnig trots dat Moshik Roth en zijn keukenbrigade van &samhoud places ons dit toevertrouwen. Samen tillen we de branche naar een gastronomisch hoogtepunt.’

Culinaire bezorgmenu

Het culinaire bezorgmenu bestaat uit diverse gerechten, van zwarte risotto met courgette, spinazie, bosui en aubergine tot miral eend met een lak van sake, soya en abrikoos en een jus van eend en kardemom. De gerechten op het menu kosten tussen de 32,50 euro en 59 euro (inclusief brood en boter en friandises). Liefhebbers kunnen hun bestelling plaatsen middels een pre-order via de app of website voor bezorging om 19:30, 20:00 of 20:30 uur. Pre-orders kunnen tot twee dagen vooruit worden ingediend.

Next level foodbezorging

De ontwikkelingen op het gebied van foodbezorging zijn in Nederland het afgelopen jaar sterk toegenomen. Steeds vaker worden gerechten vanuit huis of werk besteld wegens een gebrek aan tijd of zin om zelf iets klaar te maken. Inspelend op deze behoefte lanceerde fietsbezorgservice Foodora vorig jaar zomer in Amsterdam, met een uitbreiding naar Utrecht en Den Haag begin dit jaar. Er zijn nu 500 restaurants in Nederland aangesloten bij Foodora.

Reageer op dit artikel