nieuws

Geslaagde Leermeesters-Leerlingendag op Koning Willem I College

Restaurant 135

De afdeling Middelbare Horeca School van het Koning Willem I College ’s-Hertogenbosch en het bedrijfsleven organiseerden op maandag 18 april voor de negende maal de jaarlijkse Leermeester-Leerlingendag.

Geslaagde Leermeesters-Leerlingendag op Koning Willem I College

Horecastudenten en hun leermeesters leren samen meer in bijzondere workshops. Sinds negen jaar organiseert het onderwijs met het bedrijfsleven en leveranciers deze Leermeester-Leerlingendag. Leerlingen met hun leermeesters krijgen diverse workshops aangeboden die innovatief en/of kennis verbredend zijn. Een initiatief dat gedragen wordt door HorecaVakpunt, wat een samenwerkingsverband is tussen leerbedrijven en horeca-scholen in het belang van goed onderwijs voor de huidige en toekomstige werknemer in de horeca.

Ook dit jaar was er weer een gevarieerd programma met diverse interessante workshops zoals ‘Paese del vino Italiano’ (wijnproeverij Italiaanse wijnen), ‘Of je worst lust’, ‘Heel MHS bakt’ en de workshop ‘Klassieke en moderne tafelbereidingen’.

Reageer op dit artikel