nieuws

Hoogste punt herbouw restaurant De Rietschans bereikt

Restaurant 243

De herbouw van Restaurant De Rietschans in het Groningse Haren heeft op dinsdag 5 april 2016 het hoogste punt bereikt. Volgens traditie trakteerden opdrachtgevers Frans Kappenburg en Fred Dalebout de bouwvakkers op pannenbier.

Hoogste punt herbouw restaurant De Rietschans bereikt

De herbouw van het in augustus 2014 door bliksem verwoeste pand startte eind oktober 2015 en verloopt volgens planning. Vanaf aankomende zomer zal De Rietschans weer gasten ontvangen aan het Paterswoldse Meer.

Restaurant De Rietschans – voorheen Villa Sasso – werd in de zomer van 2014 verwoest door brand. Het horecabedrijf was pas heropend na een grondige verbouwing. De eetgelegenheid werd volledig in de as gelegd.

Reageer op dit artikel