nieuws

Lars van Galen gaat horeca Huis Singraven doen

Restaurant 135

Sterchef Lars van Galen van ‘t Lansink uit Hengelo gaat samen met zijn team de horeca verzorgen van Huis Singraven in Denekamp. Naast trouwlocatie is Huis Singraven ook geschikt voor diners en piano-concerten.

Lars van Galen gaat horeca Huis Singraven doen
Lars van Galen

Lars van Galen: ‘Voor deze externe locatie gaan we ons richten op groepen van 20 tot 50 personen. Wij kunnen ze een bijzondere eetervaring geven op dit Twentse landgoed.’

Daarnaast zijn activiteiten mogelijk vooraf zoals een tocht door het Twentse landschap op een elektrische scooter of een solex. Tevens zal ‘t Lansink de combinatie zoeken met een bezoek aan het eveneens historische stadje Ootmarsum, waar gasten een stadswandeling kunnen doen.

Van Galen: ‘De historische uitstraling van Landgoed Singraven past prima in onze filosofie. Dit jaar viert ’t Lansink haar 100-jarig bestaan, wij vinden het dan ook bijzonder om bij te kunnen dragen in het voortbestaan van deze voor Twente bijzondere locatie’.

Een andere bijzondere Twentse locatie waar Lars van Galen kookt, is de historische stoomtrein van Museum Buurtspoorweg in Haaksbergen. Van Galen kookt elke eerste zaterdag van de maand in deze trein.

Reageer op dit artikel