Metamorfose Restaurant De Hoefslag compleet

Metamorfose Restaurant De Hoefslag compleet
Chef-kok Raoul Meuwese, sommelier Kasper Scholten, souschef Frank de Heer en maître/bedrijfsleider Marco Westra

Restaurant De Hoefslag in Bosch en Duin heeft de laatste hand gelegd aan de verbouwing van de 'conference & private dining rooms'. De verbouwing en het vernieuwde concept is daarmee rond. Tegelijkertijd presenteert het sterrestaurant met Marco Westra een nieuwe maître/bedrijfsleider.

De Hoefslag kondigde vorig jaar al een grootscheepse verbouwing aan, maar werd tevens getroffen door een brand. Dat is nu allemaal achter de rug. Marco Westra is het nieuwe gezicht van De Hoefslag, dat één Michelinster voert en op plek 26 van de Lekker 2016 staat. Samen met sommelier Kasper Scholten is zijn missie het verder op de kaart zetten van het nieuwe concept. Nu de verbouwingen zijn afgerond is het concept compleet. Het vernieuwde concept staat volgens De Hoefslag voor een nieuwe ervaring op het gebied van culinaire beleving en gastvrijheid.

Vier concepten

'Zoals ons logo al zegt: De Hoefslag is een symbiose van fine dining, bistro, bar en conference: vier verschillende concepten onder één dak die elkaar versterken', aldus Westra. 'Binnenkort gaan we ook nog aan de slag met een nieuw terras aan de voorzijde. Dan hebben het restaurant, de bistro en de bar ieder een eigen terras.'

Tweemaandelijkse kaart

Chef-kok Raoul Meuwese, die samen met executive chef Karl van Baggem verantwoordelijk is voor de keuken, vult aan: 'Onze menukaart is geïnspireerd op de seizoenen en wisselt iedere twee maanden, dat is uniek voor een Michelinster-restaurant. Daarnaast hebben we de openingstijden verruimd; vanaf 10.00 uur kunnen gasten doordeweeks al terecht in onze bar, de bistro is nu doordeweeks ook voor de lunch geopend en sinds kort ook weer voor diner op zondag.'