nieuws

Restaurant 3 Zussen wint auto

Restaurant 139

Marjolein ’t Riet, marketing manager bij restaurant 3 Zussen uit Meteren, heeft de sleutels van een Mercedes-Benz Citan in ontvangst genomen. De compacte bestelauto vormde de hoofdprijs in een actie van Mercedes-Benz tijdens de Horecava 2016 in Amsterdam RAI.

Restaurant 3 Zussen wint auto
Een dolblije Marjolein ’t Riet, Marketing Manager bij restaurant 3 Zussen uit Meteren, neemt de sleutels van een Mercedes-Benz Citan in ontvangst.

De aankomende twee jaar maakt restaurant 3 Zussen geheel zorgeloos gebruik van de auto. Op de Amsterdamse Horecava-beurs was Mercedes-Benz begin dit jaar present met het volledige bestelwagenprogramma, variërend van de compacte Citan en de Vito tot de Sprinter. Bezoekers van de Horecava maakten op de stand van Mercedes-Benz via een loterij kans op twee jaar geheel verzorgd rijden in een Citan. Restaurant 3 Zussen was de gelukkige winnaar.

 

Reageer op dit artikel