nieuws

Robert Kranenborg Ridder in de Orde van Oranje Nassau

Restaurant 158

Robert Kranenborg mag zich Ridder in de Orde van Oranje Nassau noemen. De chefkok kreeg tijdens de lintjesregen, dinsdag 26 april de onderscheiding onder meer omdat hij zich inzet voor jonge mensen met leerproblemen.

Robert Kranenborg Ridder in de Orde van Oranje Nassau

Kranenborg kreeg de koninklijke onderscheiding tijdens zijn werk in de Kookfabriek in Amsterdam uit handen van staatssecretaris Martijn van Dam van Economische Zaken. Hij ontvangt het lintje ondermeer omdat hij zich via zijn Robert Kranenborg Academy inzet voor het onderwijzen van jonge mensen met leerproblemen, meldt Nu.nl

Dit jaar minder lintjes

Dit jaar hebben 2755 mensen een koninklijke onderscheiding gekregen. Dat is minder dan de 2838 lintjes van vorig jaar. De Kanselarij der Nederlandse Orden zegt hiervoor geen verklaring te hebben.

Reageer op dit artikel