nieuws

Sterrenchef Han Ji kookt op Folie Culinaire

Restaurant 74

Xiao Han Ji, sterrenchef van HanTing Cuisine, geeft op Folie Culinaire, hét internationale vakevenement voor de gastronomie, een demonstratie van zijn kookkunst. 

Sterrenchef Han Ji kookt op Folie Culinaire

De chef van HanTing Cuisine uit Den Haag laat zien hoe hij decennia-oude kennis van de Chinese voedingsleer combineert met nieuwe bereidingstechnieken en westerse smaken. Xiao Han Ji combineert op meesterlijke wijze de keukens van Azië en Frankrijk met elkaar.

Positieve invloed
De kleine gerechtjes van Xiao Han Ji zijn licht en fris van smaak. Bijvoorbeeld lamsrugfilet met Chinese zeewier, rettich, dogbane en basilicum of gelakte tongschar met scheermes, miso, zwarte rijst en witte curry. Elk bord oogt als een schilderijtje. HanTing heeft ook een speciaal Chinees Kruiden Menu op de kaart staan, waarin elke gang een positieve invloed heeft op een specifiek orgaan van het menselijk lichaam, zoals het hart, de lever en de longen.

Han Ji is opgegroeid in China en heeft zijn studies afgerond in Nederland. De HanGroup bestaat onder meer uit Michelin-restaurant HanTing Cuisine in Den Haag, Chinees-Vietnamees restaurant Red Chilli in Nieuwe Niedorp en de shared-dining restaurants Umami by Han.

Reageer op dit artikel