nieuws

The Boathouse Rotterdam officieel geopend

Restaurant 332

Onder een overweldigende belangstelling van zo’n 400 genodigden onthulden burgemeestersvrouwen Erahoutan en Opstelten vanmiddag ‘The Boathouse’ in Rotterdam. Een grote rode strik werd feestelijk verwijderd van het pand en de officiële opening van de nieuwe horecalocatie was een feit.

The Boathouse Rotterdam officieel geopend

Mevrouw Opstelten vertelt: ‘The Boathouse is een prachtige aanwinst voor Rotterdam en Kralingen. De plas is een heerlijke plek om te wandelen en je vindt hier zo veel rust in een dynamische stad. Ik schuif graag snel aan voor de lunch’.

Lunch- en feestlocatie aan het water
Vanaf 14 april is Kralingen een lunchlocatie aan het water rijker. In nauwe samenwerking met Schmidt Zeevis serveert The Boathouse iedere dag van de week kwalitatieve lunchgerechten, allen bereid met dagverse producten.

Bijzondere belangstelling
The Boathouse wordt geëxploiteerd door Wouter Lentz en Hendrik van der Wyck, beiden bekenden uit de Rotterdamse horeca, onder andere restaurant ‘De Tuin van de Vier Windstreken’ gesitueerd aan de andere kant van de Kralingse Plas. Van der Wyck: ‘De Tuin is al jaren een begrip en een gewilde locatie voor iedereen die het bos bezoekt. Met The Boathouse hebben we een nieuwe uitdaging te pakken. Hier kunnen we ook grote feesten en partijen aan’. Lentz vult lachend aan: ‘Het is niet normaal hoeveel belangstelling er nu al is om hier een feest, receptie of presentatie te geven. We hebben er super veel zin in’.

 

Reageer op dit artikel