nieuws

Tweesterrenrestaurant gaat bezorgen via Foodora

Restaurant 182

Bezorgdienst Foodora gaat gerechten van tweesterrenchef Moshik Roth bij mensen thuis bezorgen. De samenwerking start in mei van dit jaar. Foodora noemt het zelf ‘de meest exclusieve bezorgmaaltijd ooit.’

Tweesterrenrestaurant gaat bezorgen via Foodora

Naast Moshik Roth laten al meer topchefs hun eten bezorgen via Foodora. Zo is ook Le Big Fish (Foodhallen) van Richard van Oostenbrugge** en Robert Kranenborg aangesloten bij deze bezorgdienst. Ook gerechten van de  hamburgerzaak van Robert Kranenborg, Thrill Grill, zijn verkrijgbaar via Foodora. Dat geldt ook voor de patisserie van Le Clair, ook van Kranenborg.   Andere aangesloten bedrijven zijn Sla, De Turk, Dutch Homemade, Anne&Max, Snckbr en Le pain Quotidien.

Het Streetfood van &Samhoud Places was al eerder thuis te bezorgen via Foodora. Nu staat deze op non-actief op de site van Foodora. Streetfood is gesloten omdat op deze locatie de eerste Virtual Reality bioscoop ter wereld komt. 

Op 20 april kookt Moshik Roth het nieuwe menu voor de pers in de Falckstudio in Amsterdam. De dienst is naast Amsterdam ook actief in Utrecht en Den Haag. Foodora werd in oktober 2014 opgericht in Duitsland en is inmiddels actief in ruim twaalf landen.

Reageer op dit artikel