nieuws

AirDnD.nl neemt Eetumee.nl over

Restaurant 1152

AirDnD.nl, het platform waarmee iedereen een huiskamerrestaurant kan zoeken, boeken, betalen en beoordelen, neemt branchegenoot Eetumee.nl over. Eetumee.nl won in 2013 de eerste prijs van Coalitie Erbij voor het beste idee om buren met elkaar te verbinden.

AirDnD.nl neemt Eetumee.nl over

Drie jaar later gaan de aangesloten leden, zowel hobbychefs als gasten, van Eetumee.nl over naar AirDnD.nl waardoor het grootste deelplatform voor huiskamerrestaurants in Nederland ontstaat.

Groei

AirDnD.nl is sinds de oprichting in oktober 2015 hard gegroeid. CEO Rob Lagendijk verwacht dat het samengaan van de twee deelplatforms tot nog meer groei zal leiden. ‘De meeste reserveringen op AirDnD.nl worden nu gemaakt door groepen vrienden, families of collega’s die een keer met elkaar in een huiskamerrestaurant willen eten. Met de overname van Eetumee.nl hopen we meer mensen in Nederland kennis te laten maken met het concept.’

Betrokken

De oprichters van Eetumee.nl zullen actief betrokken blijven bij het deelplatform. ‘Een van de plannen is bijvoorbeeld om twee keer per jaar een burendag te organiseren, waarmee we duizenden buren bij elkaar aan een AirDnD tafel brengen’, aldus Klaartje Vreeken van Eetumee.nl.

Reageer op dit artikel