nieuws

Chef-kok David Baxter ook naar A’DAM Toren

Restaurant 562

Restaurant Madam in A’DAM Toren opent op 14 mei. Dat is dinsdag bekend gemaakt. David Baxter wordt chef-kok in het Amsterdamse restaurant dat na zonsondergang transformeert in een nachtclub.

Chef-kok David Baxter ook naar A’DAM Toren

Baxter werkte eerder als chef-kok bij het Amstel Hotel en Restaurant La Rive. ‘Ik leef om te koken. En ik kook om te leven’, aldus Baxter. Madam zet in op à la carte gerechten met Amsterdamse sfeer en internationale service. Verse seizoensproducten en pure smaak vormen hierin de basis.

Lunch en diner krijgen in de avond een staartje. Wanneer de zon verdwijnt, gaat het volume van de muziek omhoog — en transformeert Madam in een sfeervolle bar en nachtclub inclusief live entertainment acts. De muzikale invulling wordt verzorgd door een mix van gevestigd en opkomend DJ talent.

A’DAM Toren

Madam bevindt zich in de A’DAM Toren, een verticale stad met een observatiepunt, diverse restaurants, clubs, een hotel en ruimte voor toonaangevende bedrijven uit de creatieve- en muziekindustrie.

Reageer op dit artikel