nieuws

Frank Streefland terug met Groene Hart Culinair

Restaurant 724

Frank Streefland pakt na een jaar pauze zijn evenement Groene Hart Culinair weer op. Streefland is eigenaar van restaurant De Nieuwe Polderkeuken in Stolwijk en organiseert sinds 2013 het event Groene Hart Culinair.

Frank Streefland terug met Groene Hart Culinair

In 2015 vond het event niet plaats, maar ondernemer Frank Streefland pakt de draad dit jaar weer op. Groene Hart Culinair vindt plaats op 7,8 en 9 juli. Ben van der Brug (oud-schaatsers en tegenwoordig sportjournalist) geeft op donderdagavond 7 juli een lezing.

Ondernemers die meewerken aan het event zijn, naast De Nieuwe Polderkeuken, restaurant De Burgemeester uit Linschoten, restaurant NEO uit Gouda, Chocolatier Puur uit Gouda, de Oester Company uit Rotterdam, Wijnhandel TireBouchon uit Gouda. Er zijn speciaalbieren van Drankenservice Gouda en ook EuroBob Valet Parking werkt mee met onder meer de inzet van prive chauffeurs.

Het event vindt plaats in Stolwijk op het dorpsplein. Er komt een Vipruimte bij De Nieuwe Polderkeuken.

Alle dagen is er muzikale invulling van dj’s of bands.

Reageer op dit artikel