nieuws

Genomineerden Misset Horeca Personality Award 2016

Restaurant 471

Misset Horeca reikt elk jaar de Misset Horeca Personality Award uit aan een persoonlijkheid in de horeca. Voor de titel 2016 zijn drie horecabekendheden genomineerd, de winnaar wordt maandag 23 mei bekendgemaakt op het event van de Top 100 Grootste Bedrijven en Merken.

Genomineerden Misset Horeca Personality Award 2016

Net als andere jaren konden ondernemers die het formulier voor de Top 100 invulden iemand nomineren, de drie meest genoemde namen dingen mee naar de titel. De redactie van Misset Horeca kiest vervolgens de uiteindelijke winnaar.

Tientallen namen kwamen binnen, deze drie werden het vaakst genoemd en maken kans op de Misset Horeca Personality Award 2016, op alfabetische volgorde:

Daniël de Blok – Happy Italy
Uit de motivaties: ‘Regelmatig staat er voor de deur een lange rij wachtende gasten in de kou te wachten tot ze naar binnen mogen en een tafel krijgen. Echt heel erg knap.’

Ruud van Rietschoten – Debuut
Uit de motivaties: ‘In een stagnerende markt een nieuwe kostbare formule uitrollen. Dat getuigt van vakmanschap en lef.’

Paul Vermaat – Vermaat Groep
Uit de motivaties: ‘Knap hoe hij het bedrijf in een aantal jaren tijd heeft omgeturnd van ‘saaie’ ziekenhuiscateraar naar inspirerend culinair bedrijf. Een groot voorbeeld voor de hele branche hoe je met gasten en gastbeleving moet omgaan.’

De award wordt maandag 23 mei uitgereikt op het evenement waar ook de Misset Horeca Top 100 Grootste Bedrijven en Merken wordt bekendgemaakt. De winnaar van de titel volgt Jerry van Zuijlen van Amadore op, die vorig jaar de Misset Horeca Personality Award kreeg.

Reageer op dit artikel