Jonge chefs uit meer dan negentig verschillende landen hebben zich met hun ‘signature dish’ ingeschreven voor de competitie. Allemaal hebben zij één droom: de strijd winnen om S.Pellegrino’s beste jonge chef ter wereld van 2016 te worden.
DE 10 GESELECTEERDE BENELUX HALVE FINALISTEN ZIJN:
Jeffrey Laarberg – Sous Chef bij Manoir Restaurant Inter Scaldes** in Kruiningen, Nederland
Lorenzo Zanaga – Chef de Partie bij Grand Hotel Krasnapolsky in Amsterdam, Nederland
Andrea Miacola – Chef de Partie bij De Librije*** in Zwolle, Nederland
Lars Drost – Chef de Partie bij Ciel Bleu Restaurant** in Amsterdam, Nederland
Kees Krabbe – Sous Chef bij Square Gastronomie in Hengelo, Nederland
Laurent Vandekerckhove – Chef bij Savarin in Oostende, België
Jelle de Roy – Chef bij Ambrosia Fijnkeuken in Duffel, België
Thijs Vervloet – Chef bij Restaurant Colette in Westerlo, België
Alex Lamonte – Chef de Partie bij Benoit & Bernard Dewitte* in Ouwegem, België
Jonathan Hernandez Peralta – Sous Chef bij Ô de vie in Juprelle, België