nieuws

Lustrumeditie Horecabeurs Noord Nederland

Restaurant 93

Horecabeurs Noord Nederland viert op 3 oktober haar vijfjarige bestaan tijdens de lustrumeditie in de Martinikerk te Groningen. Dit jaar staat het thema ‘De kracht van het Ambacht’ centraal en zullen ruim 70 standhouders de bezoekers kennis laten maken met nieuwe producten en diensten voor de horeca.

Lustrumeditie Horecabeurs Noord Nederland

De Biertapwedstrijd, Noord Nederlandse Barista Kampioenschappen en de kookwedstrijd Klaar Af Kook hebben een vaste plek in het programma. Daarnaast kunnen bezoekers ook deelnemen aan de Barista workshops en valt er veel te zien en ervaren op de Cocktail Plaza & Spirits. Lijfering Drankengroothandel zal de verantwoordelijkheid nemen voor de Bier Plaza, waar een grote variatie aan speciaal bieren wordt geëxposeerd.

Organisator Joris van Berkel is trots op het vijfjarig bestaan van zijn beurs. ‘De Horecabeurs Noord Nederland is echt aan het groeien, dat is te merken aan de oplopende bezoekersaantallen van voorgaande jaren maar ook aan de reacties van deze bezoekers en standhouders. We zijn ontzettend blij met de beurs zoals hij is, maar we willen blijven groeien en verbeteren’, aldus de initiatiefnemer.

De horecabeurs vindt plaats op 3 oktober 2016, van 12:00 tot 20:00 uur in de Martinikerk op de Grote Markt in Groningen. Wie kaarten besteld voor 30 september 23:00 uur via www.hbnn.nl, heeft gratis
entree tot de beurs. Kaarten aan de deur kosten €7,50.

Reageer op dit artikel