nieuws

Martin Kruithof Meest Markante Horecaondernemer Overijssel

Restaurant 1140

Het regiobestuur van Koninklijke Horeca Nederland (KHN) Overijssel heeft Martin Kruithof van restaurant de Lindehof uit Giethoorn uitgeroepen tot Meest Markante Horecaondernemer in de regio Overijssel 2016/2017.

Martin Kruithof Meest Markante Horecaondernemer Overijssel

Hij dingt in januari 2017 mee naar de landelijke titel Meest Markante Horecaondernemer van Nederland 2016/2017, die tijdens de Horecava bekend wordt gemaakt. Met deze sectorbrede prijs worden inspirerende horecaondernemers onderscheiden.

Authentiek
Volgens het juryrapport is Martin een zeer authentieke ondernemer die door zijn enthousiaste en professionele presentatie tijdens de finale niet alleen de jury, maar ook andere ondernemers weet te inspireren. Juryvoorzitter gedeputeerde Provincie Overijssel Eddy van Hijum: ‘Martin is een verpersoonlijking van gastvrijheid waar de horeca voor staat, probeert steeds weer de verwachtingen van de gast te overtreffen, zoekt steeds naar nieuwe concepten/arrangementen, waarbij hij ook daar persoonlijke dienstverlening en kwaliteit boven alles stelt en zoekt hierbij ook de verbinding met de omgeving om hem heen. Hij is een goede ambassadeur voor zijn bedrijf, de branche, maar ook de regio en zelfs Nederland.’

Verkiezing
Koninklijke Horeca Nederland (KHN) organiseert elke twee jaar de verkiezing van de Meest Markante Horecaondernemer. Deze prijs wordt toegekend aan innovatieve horecaondernemers die andere ondernemers inspireren. Ondernemers die weten wat er speelt, inspelen op nieuwe consumentenontwikkelingen en succesvol zijn.

Reageer op dit artikel