nieuws

Samenwerking Heerlijk.nl en Linda de Mol

Restaurant 223

Heerlijk.nl gaat samenwerken met Linda de Mol. Beide partijen gaan geld inzamelen voor maaltijden voor Nederlandse gezinnen in financiële problemen. Restaurantgasten kunnen bij boekingen via Heerlijk.nl kiezen om 1 euro per persoon te doneren voor het goede doel van de Linda Foundation. 

Samenwerking Heerlijk.nl en Linda de Mol

De actiemaand start op 17 september en loopt tot 17 oktober, de dag van de armoede.

Arthur Bassant van Heerlijk.nl laat aan Misset Horeca weten dat restaurant er ‘uiteraard’ zelf voor kiezen of ze meedoen aan deze actie of niet. ‘Restaurants kunnen gasten die niet via Heerlijk.nl boeken ook vragen om 1 euro per couvert te doneren aan het goede doel. De koplopers krijgen online extra aandacht omdat we de opbrengst per restaurant real time gaan monitoren.’

Reserveren voor deze actie kan vanaf 15 augustus aanstaande via Heerlijk.nl/LindaFoundation. Het gaat om de reguliere menu’s van restaurants en er zijn geen actieprijzen aan deze goede doelen-actie gekoppeld. ‘We willen het goede doel natuurlijk graag steunen, maar daarnaast hopen we ook dat door de mediakracht van Linda de Mol meer gasten bij de restaurants gaan reserveren in de actieperiode.. Gasten doen hun donatie niet op moment van boeking maar pas bij het etentje zelf. Restaurants dragen de opbrengst dan weer af aan de Linda Foundation. 

Reageer op dit artikel