nieuws

Supermercado; Latijns streetfood in Rotterdamse Witte de Withstraat

Restaurant 1480

Bar-restaurant ‘Supermercado’ opent deze week officieel haar deuren in Rotterdam. Vlees- en visgerechten worden volgens Latijns Amerikaanse wijze bereid op de houtskoolgrill. Supermercado is iedere dag vanaf 15.00 uur geopend en is gevestigd aan het begin van de Witte de Withstraat.

Supermercado; Latijns streetfood in Rotterdamse Witte de Withstraat

Zoals de naam al doet vermoeden beschikt de keuken van Supermercado over Latijns-Amerikaanse streetfood, met onder meer Braziliaanse rib eye, Argentijnse Spareribs, gegrilde zalm en Urguayaanse picanha. Supermercado beschikt daarnaast over een robuuste cocktailbar, voorzien van een scheutje Latijns-Amerika, inclusief een breed assortiment aan tequilla en mezcal.

Minimercado

Supermercado komt uit de koker van Rotterdamse horecaondernemers bekend van Blender, Level en Bokaal. Met Supermercado willen ze inspelen op het veelzijdige publiek van het Witte de Withkwartier. ZZP’ers, groepen vrienden, toeristen, zelfs aan de kleintjes is gedacht; ouders kunnen genieten van de gerechten terwijl het kroost zich vermaakt in de ‘minimercado’.

In de nieuwe Misset Horeca die vrijdag 27 mei verschijnt een uitgebreide reportage over Rotterdam en de Witte de Withstraat.

Reageer op dit artikel