nieuws

Syrco Bakker en Sergio Herman openen SummerFest

Restaurant 2440

Na FoodFest van afgelopen jaar is er nu SummerFest, het tweede event van Inspired Events, de stichting van topchefs Syrco Bakker en Sergio Herman.

Syrco Bakker en Sergio Herman openen SummerFest

Op maandag 6 juni aanstaande opent SummerFest in de Strandkerk te Cadzand Bad. Deze ontmoetingsplek wordt getransformeerd tot een ‘kleurrijk, verrassend, smakelijk en inspirerend terrein waar u zich direct in hartje zomer waant’.  Met  acts, sprekers, food trucks, barbecues, kunstenaars, nationale en internationale artiesten.

foodfestival

In 2015 organiseerde Bakker en Herman voor de eerste keer een foodfestival aan de Zeeuwse kust: FoodFest. Stichting Inspired Events zet zich in voor de promotie van de foodregio van Zeeuws-Vlaanderen. Diverse bekende foodies, Vlamingen en Nederlanders zoals tv chef Jeroen Meus maar ook internationale topchefs zoals Andreas Caminada van restaurant Schauenstein*** en Sven Elverfeld van restaurant Aqua*** zijn aanwezig. Zij bereiden een reeks smaakvolle gerechten.

Event

De ticketverkoop voor SummerFest is reeds gestart. Tickets kunt u aanschaffen via https://www.intoparty.com/nl/selectticket?event=3004

Reageer op dit artikel