nieuws

’t Molenhuys in Rijkevoort nieuw lid Euro-Toques

Restaurant 858

Yolande en Jos Vesters openden 4 jaar geleden in Rijkevoort (NB) hun restaurant ’t Molenhuys en zijn nu toegetreden tot Euro-Toques Nederland, de
restaurantvereniging die staat voor puur en eerlijk eten.

’t Molenhuys in Rijkevoort nieuw lid Euro-Toques

Zonder horeca-ervaring of -opleiding, maar met een enorme passie voor lekker eten, wijn en ‘aardigheid in koken’ besloten Jos en Yolande een restaurant te beginnen. Zij kookt en hij is gastheer en sommelier. Inmiddels wordt restaurant ’t Molenhuys lovend genoemd op culinaire sites en in diverse gastronomische gidsen en kreeg het al een aantal jaren op rij een eervolle vermelding in de Gault Millau gids.

Er wordt bij ‘t Molenhuys alleen met eerlijke producten gewerkt, zoveel als mogelijk geleverd door lokale leveranciers. Na de speeches van de burgemeester en van de voorzitter van ETN, Ted Janssen, werd de EuroToques vlag gehesen en het muurschild onthuld.

Reageer op dit artikel