nieuws

Tweede voorronde NK Oestersteken

Restaurant 70

Tijdens de tweede editie van Villa’s Culinair Wijntheater Weekend op het stadsstrand van Villa Westend in Velserbroek, op vrijdag 13 mei, vindt de tweede voorselectie van het NK Oestersteken plaats. In het Wijntheater van oesterman Barend Havenaar en Register vinoloog Barbara Verbeek, zullen deelnemers strijden om een finaleplek begin oktober tijdens de BBB in de MECC Maasstricht.

Tweede voorronde NK Oestersteken

De openingsdag van  Villa’s Culinair Wijntheater Weekend staat in het teken staan van oesters voor 1 euro en het NK Oestersteken.  Er is nog ruimte voor deelnemers aan de laatste voorronde. Deelname is gratis en je maakt kans op deelname aan het European Oyster Opening Championships en de Oyster Opening World Cup.

Wijn en culinaire hoogstandjes

Tijdens het Pinksterweekend van 13 mei t/m 16 mei kunnen bezoekers van Villa’s Culinair Wijntheater Weekend zich laven aan culinaire hoogstandjes, bereidt door topchefs en kunnen zij bij het Wijntheater terecht voor een mooie selectie aan wijnen van Hans Moolenaar. Zij hebben samen een wijnkaart gemaakt met 17 verschillende wijnen per glas en per fles.

Reageer op dit artikel