nieuws

Voor 5 euro kennismaken met Utrechtse restaurants

Restaurant 1173

Eten-bestelsite Hungry.nl is in de stad Utrecht een campagne gestart waarbij restaurants een maand lang speciaal samengestelde voordeelmenu’s online aanbieden voor 5 euro. 85 restaurants doen mee met deze zogenaamde ‘Hungry 5 euro Mega Menu’-campagne.

Voor 5 euro kennismaken met Utrechtse restaurants

Deelnemende restaurants stellen een tijdelijk actiemenu samen met zo veel mogelijk eten én een drankje voor precies 5 euro. Hiermee krijgen inwoners van Utrecht de mogelijkheid om voor een klein bedrag kennis te maken met restaurants die ze nog niet kennen.

Nederlandse primeur voor Utrecht

Utrecht is de eerste Nederlandse stad waar Hungry.nl deze campagne introduceert. De 5 Euro Mega Menu’s zijn in tot 19 juni te bestellen in Utrecht. Daarna verschuift de actie naar een andere stad in Nederland. De actie geldt zowel voor afhaal als thuisbezorging. Het overzicht van deelnemende restaurants in Utrecht is te vinden op de website van Hungry.nl.

Reageer op dit artikel