nieuws

AH Restaurantactie krijgt nieuw vervolg

Restaurant 1893

Klanten van Albert Heijn kunnen vanaf maandag 4 juli weer sparen voor een gratis tweede driegangenmenu bij door Iens geselecteerde restaurants.

AH Restaurantactie krijgt nieuw vervolg

Meer dan 1.000 enthousiaste restaurants doen dit jaar mee aan de actie van de restaurant- en reserveerwebsite. Vorig jaar leverde de AH Restaurantactie bijna 1 miljoen reserveringen op. Nieuw dit jaar is dat klanten ook kunnen sparen voor een gratis tweede lunch.

Tweede lunch

Door het toevoegen van de gratis tweede lunch hopen we dat er dit jaar nog meer mensen kennis maken met de Nederlandse restaurants”, aldus Niels Keizer, algemeen directeur van Iens.

Restaurantzegels sparen

Klanten van Albert Heijn ontvangen een restaurantzegel bij elke 10 euro aan boodschappen. Met een volle spaarkaart – 10 restaurantzegels – ontvangen zij een gratis tweede lunch of tweede driegangendiner bij een van de door Iens geselecteerde restaurants. Sparen kan vanaf 4 juli 2016 tot en met 21 augustus 2016.

Reageer op dit artikel