nieuws

Arno Beekman beste Hampshire-chef

Restaurant 1110

Arno Beekman, chef van Bosrestaurant Overberg in het gelijknamige hotel in Overberg is de beste chef-kok van het jaar van Hampshire.

Arno Beekman beste Hampshire-chef

Hij won van zijn collega’s op donderdag 2 juni bij Hampshire Hotel Mooi Veluwe in Putten waar de wedstrijd plaats vond.

Alle chef-koks van de Hampshire Hotels waren uitgenodigd om zich op te geven voorafgaand aan het festival. Hiervoor dienden ze een uitgebreide motivatie te schrijven. Vier  chefs werden door de jury uitgenodigd om deel te nemen aan de uiteindelijke kookwedstrijd.

De vier koks kregen een black box met specifieke ingrediënten zoals venkel, knolselderij, appel, een hele tongschar, scheermesjes,Roseval aardappelen en knoflook. Hier dienden de chefs binnen 1 uur een smakelijke creatie van zien te maken. Arno Beekman kwam daarbij als winnaar uit de bus.

Tegelijkertijd vond het jaarlijkse inkoopfestival van Hampshire plaats. Genodigden waren alle leveranciers van de hotelgroep, hoteleigenaren en hotelmanagers, chef-koks, sommeliers, HR-managers en inkopers. Op het programma een wijnproeverij van Verlinden Drink & Discover, een workshop bed wantsen voorkomen van Bureau de Wit of ontdekken dat plantjes ook als kruiden kunnen smaken via Koppert Cress.

Reageer op dit artikel