nieuws

Buuf bezorgt niet aan tafel, wel in het Vondelpark

Restaurant 1701

Restaurant Buuf opende in 2012 haar deuren aan de Overtoom in Amsterdam. Het restaurant speelde in op de crisis en lanceerde een toegankelijk restaurantconcept zonder bediening, maar mét service. Vanaf heden worden ook gerechten bezorgd in het Vondelpark, of thuis bij de gast.

Buuf bezorgt niet aan tafel, wel in het Vondelpark

Dit laagdrempelige restaurant biedt lunch- en avondgerechten. In het restaurant pakken gasten zelf de menukaart en hun eigen drankjes. Het eten wordt aan de counter besteld en speciale wensen worden met de keuken overlegd. De kok laat vervolgens weten wanneer het gerecht klaar staat

Daghappen

‘Onze filosofie is dat je hier elke dag moet kunnen eten’, vertelt horecaondernemer Steffi Peters. ‘We bieden zes gevarieerde daghappen – twee vlees, twee vis en twee vegetarisch – voor € 8,80 die dagelijks rouleren. Als je geen tijd of zin hebt om te koken, dan kan je hier terecht.’

Pichnickmand

Buuf is nu uitgebreid met een bezorgservice. De gerechten worden thuis, op het werk of in het park bezorgd. Desgewenst kan er een complete picknickmand besteld worden. Deze picknickmand is ook af te halen bij het restaurant dat zich aan het Vondelpark bevindt.

Reageer op dit artikel