nieuws

Een maand lang exclusief champagnemenu bij Taiko

Restaurant 1234

Restaurant Taiko in het Amsterdamse Conservatorium Hotel heeft een maand lang een Dom Pérignon Chef’s Table Experience, waarbij chef-kok Schilo van Coevorden gerechten heeft ontwikkeld bij bijzondere champagnes van Dom Pérignon.

Een maand lang exclusief champagnemenu bij Taiko

Dit is de eerste keer dat men in Nederland aan deze tafel kan aanschuiven. Eerder werden soortgelijke Dom Pérignon belevenissen gecreëerd in Hong Kong, Hamburg en Auckland.

Van 20 juni tot en met 16 juli kunnen gasten reserveren aan de zespersoonstafel, voor 280 euro krijgen ze een all-in driegangendiner met een Plénitude van Dom Pérignon bij elke gang.

Bob Bron, managing director Moët Hennessy Nederland: ‘Wij zijn ontzettend blij met deze samenwerking. In overleg met Schilo van Coevorden hebben wij een prachtig menu samengesteld waarbij Dom Pérignon vintage 2004 – 2006, Dom Pérignon Rose vintage 2004 en de Dom Pérignon P2 1998 volledig tot hun recht komen.’

Schilo van Coevorden, Executive Chef Restaurant Taiko Amsterdam: ‘De verfijnde Aziatische smaken en structuren van Taiko lenen zich uitstekend om gecombineerd te worden met deze prachtige jaargangen van Dom Pérignon.’

Dom Pérignon wordt ook de gehele maand per glas geschonken in Taiko.

Reageer op dit artikel